ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI SERBATĂ ÎN PAROHIA NOASTRĂ

29-05-2019 | Categorie: Ultimele noutăți

În fiecare an, la data de 1 Iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului. Ea este menită să ne amintească responsabilitatea pe care o avem fiecare dintre noi, părinți, bunici sau simpli adulți, asupra modului în care creștem și educăm copiii, oferindu-le condiții optime pentru dezvoltarea psiho-somatică, dar și pentru asigurarea unui viitor cât mai bun.

Fideli acestor principii, în ultima perioadă voluntarii parohiei noastre s-au dedicat în mod deosebit activităților pentru copii, iar cu ocazia Zilei Copilului le propun un program cu totul deosebit și atractiv.

În ziua de sâmbătă, 1 iunie 2019, începând cu orele 8,00, în biserica parohială va fi oficiată Liturghia Copiilor, slujbă la care răspunsurile vor fi date de către copiii de la Grupul de cateheză ”Sf. Cuvioasă Parascheva”, care la final se vor împărtăși și vor primi daruri.

Duminică, 2 iunie 2019, copiii noștri vor bucura cu un mic spectacol de teatru persoanele în vârstă din Centrul Rezidențial ”Sfânta Teodora” din apropierea bisericii, iar la finalul Sfintei Liturghii vor participa la un Târg de carte dedicată celor mai mici cititori.

Nădăjduim că surprizele pregătite pentru toți copiii din parohie vor aduce bucurie și voie bună în sufletele celor mai mici credincioși!