ZECE ANI DE CATEHEZĂ PENTRU COPII ȘI TINERI

15-10-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

În aceste zile se împlinesc 10 ani de când, sub ocrotirea Sfintei Cuvioase Parascheva și sub coordonarea părintelui diacon Narcis Guiu, copiii și tinerii din parohia noastră se bucura de întâlniri și cuvinte frumoase, de activități educative, de sprijin în activitatea șocolară, de pelerinaje și de tabere folositoare de suflet! Toate în cadrul Grupului de cateheză ”Sf. Cuvioasă Parascheva” al parohiei, care a adunat, de-a lungul celor 10 ani, speranțe și rugăciuni, proiecte și acțiuni, toate menite să sădească în cei mai tineri dintre enoriașii noștri iubirea de Dumnezeu și de semeni.

Pentru o asa aniversare, duminică, 11 octombrie 2020, lângă biserica noastră dragă și la umbra icoanei Sf. Parascheva, s-a desfățurat o cateheză specială, la care au participat foști și actuali membrii ai Grupului de cateheză, mici și mari, părinți și bunici, voluntari care ne-au fost alături în tot acest timp! Am rememroat câteva dintre cele mai frumoase amintiri, dar și cele mai intense emoții. La final, toți participanții au primit daruri spre aducere aminte și au împărțit un mare tort dedicat acestui moment aniversar!

Suntem convinși că roadele acestor semințe, sădite cu multă osârdie și devotament, vor rodi peste timp în viața tuturor participanților la Grupul de cateheză, în inimi curate și suflete calde, care vor păstra clipe frumoase și ziditoare din cei 10 ani de prietenie cu Hristos și sfintii Sai!