VIZITELE PASTORALE SE VOR DESFĂȘURA ÎN ACEASTĂ IARNĂ NUMAI ÎN PERIOADA 28 DECEMBRIE 2020 - 7 IANUARIE 2021

12-12-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

În condițiile specifice impuse de pandemia COVID - 19, vizitele pastorale ale preoților la casele credincioșilor, prilejuite de Sărbătorile Nașterii Domnului și Botezului Domnului ,se vor desfășura în această iarnă numai în perioada 28 decembrie 2020 - 7 ianuarie 2021.

Astfel, preotul fiecărui sector pastoral din cadrul parohiei va vizita o singură dată pe credincioșii care vor solicita acest lucru, urmând să binecuvânteze cu Agheasmă Mare casele în care va fi invitat să intre și să ofere o iconiță a Nașterii Domnului. Această vizită se va efectua cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare (păstrarea distanțării fizice, portul măștii și al mănușilor), pentru evitarea expunerii credincioșilor sau a clericilor oricărui risc medical.

Bucuria Nașterii Domnului și a binecuvântării caselor și vieții fiecăruia dintre noi nu va fi umbrită de condițiile speciale în care ne vom reîntâlni în această perioadă, convinși fiind că Hristos este Domnul Vieții și Dătătorul a tot binele, iar Nașterea Sa din Fecioară a adus întregii lumi biruința asupra păcatului și a morții!