UN NOU RUGĂTOR ÎN SOBORUL BISERICII NOASTRE

05-12-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

Părintele ADRIAN COTORCEANU, noul preot slujitor al parohiei noastre, s-a născut la București, la data de 3 ianuarie 1978. A absolvit Facultatea de Teologie din București în anul 2002, fiind hirotonit preot la parohia Drăgăneasca din județul Giurgiu. În cei nouă ani de slujire la această parohie (2005-2014), părintele s-a implicat în refacerea bisericii, restaurând atât sfântul locaș, cât și casa parohială.

În perioada 2014-2020, a fost preot colsujitor la parohia Sf. Cuvioasă Parascheva - Voluntari, județul Ilfov, unde a coordonat activitățile cu tinerii și a sprijinit lucrările de construcție la impunătoarea catedrală din Voluntari.

Începând cu data de 1 decembrie 2020, părintele Adrian Cotorceanu a fost numit la parohia Apărătorii Patriei I, fiind prezentat comunității parohiale la slujba Vecerniei pentru sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, hramul istoric al bisericii noastre.

Îi dorim un călduros "Bun  venit!" in mijlocul enoriașilor noștri şi îi urăm mult spor în activitatea misionară pe care o va desfāşura în parohie!