Un nou program de cateheze in parohia noastra

23-01-2015 | Categorie: Ultimele noutăți

Începând cu data de 1 februarie 2015, se reiau întâlnirile din cadrul programului parohial Cateheze pentru viață. Astfel, în fiecare vineri seară, după Taina Sfântului Maslu, vor avea loc discuții pe diferite teme, multe dintre ele propuse de credincioși, născute din realitățile liturgice și practica religioasă din biserică sau din viața enoriașilor.

Subiectele abordate vor fi noi, incisive, stimulante, puse într-o formă interactivă, implicantă pentru toți participanții, care vor încerca să răspundă la cât mai multe întrebări, puse sau nepuse. Tematica propusă pentru catehezele ce se vor desfășura până la Sfintele Paști o găsiți atașată aici.

Noutatea din această nouă etapă a proiectului o reprezintă faptul că principalele aspecte discutate în cadrul întâlnirilor catehetice vor fi publicate pe site-ul parohiei, la avizierul bisericii și în ziarul parohial pe care intenționăm să-l oferim gratuit credincioșilor, începând cu prima săptămână din Postul Mare. În acest mod, problemele abordate la cateheza de vineri vor ajunge la toți cei interesați, dar va constitui și într-o invitație de a lua parte la următoarele discuții.