Un nou program catehetic pentru tineri

30-08-2016 | Categorie: Ultimele noutăți

În perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2016, în parohia noastră va fi organizat un nou program de cateheze pentru tineri, care va cuprinde teme de interes pentru cei preocupați de problemele duhovnicești și religioase ale timpului nostru.

Discuțiile vor avea loc în fiecare vineri seara, de la orele 18,30, și vor viza subiecte actuale și practice din viața oricărui creștin. Vom vorbi, astfel, despre bucuria creștinilor, despre relațiile firești dintre copii și părinți, despre postul de azi al tinerilor, dar și despre mărturisirea la care sunt chemați azi tinerii sau despre conștiința creștină și simțământul național ale tinerei generații.

În data de 30 septembrie 2016, în biserica parohială se va discuta despre problemele abordate și hotărârile adoptate în cadrul Sfântului și Marelui Sinod al Bisericii Ortodoxe, desfășurat în luna iunie n Creta, Grecia, încercând să lămurim pe înțelesul tuturor concluziile acestei întâlniri panortodoxe.

Deși temele sunt destinate cu precădere tinerilor, sunt așteptați toți cei interesați să afle mai multe adevăruri despre credința pe care o mărturisesc.