SOLIDARITATE ÎN VREMURI DE ÎNCERCARE

24-10-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

În pofida greutăților prin care trecem cu toții, comunitatea parohiei noastre s-a mobilizat pentru ajutorarea mai multor comunități și familii aflate în nevoi.

În cadrul colectei organizate pentru filiala din Slobozia, județul Giurgiu, a Aosciației ”Pro Vita”, pentru mamele și copiii victime ale violenței în familie, au fost donate marți, 20 octombrie 2020, peste 100 kg de alimente, mai multe pachete cu haine, jucării și produse de igienă, care au bucurat beneficiarii serviciilor sociale din parohia giurgiuveană.

În aceeași zi, o familie monoparentală din parohia noastră, cu mai mulți copii, a primit din partea comunității noastre un pat, o canapea și mai multe articole de lenjerie și îmbrăcăminte, necesare dotării unei case proaspăt renovate.

De asemenea, un birou școlar a fost oferit unei familii pentru al cărei copil parohia donase anterior un calculator, în vederea bunei desfășurări a cursurilor on-line.

Nu în ultimul rând, comunitatea a sprijinit și în această perioadă cu alimente și produse de igienă o familie săracă, din localitatea Frumușani, județul Călărași, căreia i s-a născut al optulea copil.

Sunt tot atâtea dovezi ale dragostei care biruiește greutățile, și ele trecătoare, ale vremurilor pe care le traversăm!