SĂRBĂTOAREA GRUPULUI DE CATEHEZĂ 'SF. CUVIOASĂ PARASCHEVA'

22-10-2018 | Categorie: Ultimele noutăți

Duminică, 14 octombrie 2018, Grupul de cateheză pentru copii ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” al parohiei noastre și-a sărbătorit ocrotitoarea.

După ce sâmbătă seara au efectuat un pelerinaj la bisericile și obiectivele religioase din centrul Capitalei, copiii au avut bucuria ca, după Sfânta Liturghie de duminică (în cadrul căreia s-au împărtășit cu toții), să primească un tort și alte daruri.

În toate aceste activități, le-au fost alături voluntarii din cadrul Departamentului de tineret al parohiei (coordonați de Narcisa Ilie), precum și părintele diacon Narcis Guiu.

Reamintim că programul Grupului de cateheză este, de anul acesta, mult îmbogățit. Astfel, pe lângă deja consacratele discuții și ateliere cu temă religioasă, o dată pe lună vor fi organizate întâlniri cu specialiști din diferite domenii de activitate, care vor încerca să ofere copiilor participanți noi informații și deprinderi în ceea ce privește dezvoltarea personală, empatia, pregătirea pentru viață.

Invitații noștri vor transmite, sub forma unor jocuri și activități practice, informații din domeniul psihologiei, al educației rutiere, al relațiilor interpersonale etc.

De asemenea, o noutate o va reprezenta prezentarea anticipată a programului, dar și a rezultatelor acestor activități, prin prisma evaluării făcute de către participanți.