RECUNOȘTINȚĂ PENTRU BUCURIE

24-09-2019 | Categorie: Ultimele noutăți

Prezența Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL la momentul sfințirii bisericii parohiale a reprezentat o bucurie și o binecuvântare pentru întreaga comunitate. Acest lucru a fost mărturisit de părintele paroh Iulian Scoipan în cuvântul de mulțumire adresat Preafericirii Sale, la finalul slujbei Sfintei Liturghii. Părintele paroh a amintit că în urmă cu exact 7 ani, la sărbătoarea Sfântului Teodosie de la Brazi, în anul 2012, Preafericirea Sa a poposit pentru prima oară în mijlocul acestei comunități, îndemnând la multă misiune și lucrare pastorală, fără a neglija activitatea administrativă.

Atunci a apărut inițiativa proiectului ”100 de ani de recunoștință”, în cadrul căruia au fost derulate mai multe activități edilitare, culturale și misionar-pastorale. O primă etapă a acestui proiect a reprezentat-o consolidarea și restaurarea bisericii parohiale, resfințită azi. 

La final, părintele paroh a oferit Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL o icoană cu chipul Sfântului Ierarh Teodosie de la Brazi, o medalie aniversară și un exemplar din monografia parohiei, care să amintească despre acest înălțător moment!