PROGRAM BOGAT PENTRU GRUPUL DE CATEHEZĂ AL PAROHIEI

22-11-2019 | Categorie: Ultimele noutăți

Grupul de cateheză ”Sf. Cuvioasă Parascheva” al parohiei și-a propus, pentru finalul acestui an, un program bogat în activități copiilor participanți. Pe lângă orelNu uităm nici de concertele de colinde din seara de ajun a Sfântului e de pregătire la diferite materii școlare, membrii grupului de cateheză vor fi implicați în pregătirea momentelor specifice Sărbătorilor Nașterii Domnului. În acest sens, ei pregătesc mai multe concerte de colinde, repetițiile desfășurându-se în fiecare sâmbătă seara, de la orele 17,30, în biserica parohială.

Totodată, în fiecare duminică, după cateheza săptămânală, ei vor participa la ateliere în cadrul cărora vor confecționa decorațiuni de Crăciun, care vor fi oferite credincioșilor duminică, 22 decembrie 2019, în cadrul unui Târg de Crăciun, organizat după Sfânta Liturghie. Toate fondurile obținute vor fi folosite pentru a bucura pe bătrânii rezidenți la Centrul ”Sf. Teodora”, pe care îi vor vizita în data de 23 decembrie 2019.

 Nu uităm nici de concertele de colinde din noaptea de ajun a Sfântului Nicolae sau din ultima duminică înaintea Crăciunului, dar nici de bucuria întâlnirii cu Hristos în slujba Sfintei Liturghii, unde ne vom împărtăși cu toții!