PREZENTAREA NOULUI PREOT SLUJITOR AL PAROHIEI NOASTRE

05-12-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

La finalul Vecerniei Mari a sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, părintele Protoiereu Ioan Armași a prezentat comunității parohiale pe părintele Adrian Cotorceanu, noul preot slujitor al bisericii noastre.
Acesta a fost numit la data de 1 decembrie 2020 de către Preafericitul Părinte Patriarh DANIEL în postul devenit vacant prin pensionarea părintelui Ionică Toma. 

Părintele Protoiereru a menționat faptul că într-o parohie cu multe și diverse activități, desfășurate pentru toate categoriile sociale și de vârstă ale enoriașilor, se impune implicarea tuturor clericilor slujitori și și-a exprimat nădejdea că noul preot va fi un ajutor de nădejde soborului de aici.

Părinte paroh Iulian Scoipan a urat ”Bun venit!” părintelui Adrian Cotorceanu, încredințându-l de toată susținerea, dragostea frășească și sprijinul în proiectele pe care le va desfășura în comunitate din partea soborului de slujitori.

La rândul său, părintele Adrian Cotorceanu a mulțumit lui Dumnezeu pentru noua misiune încredințată, mărturisind că dorește să se impkice în toate activitățile misionar-pastorale, catehetice și administrativ-gospodărești pe care le impune slujirea preoțească într-o parohie urbană.

La finalul slujbei, noul preot slujitor a miruit pe credincioși și le-a oferit acestora iconițe cu chipul Sfântului Ierarh Nicolae.