Premii pentru copiii parohiei noastre

03-05-2017 | Categorie: Ultimele noutăți

În a doua duminică după Paști, la Catedrala Mitropolitană ”Sfântul Spiridon Nou” din București, a avut loc premierea câștigătorilor concursului ”Icoana și Școala mărturisirii”, organizat de Arhiepiscopia Bucureștilor în anul 2017, dedicat în Patriarhia Română cinstirii icoanelor și comemorării apărătorilor ortodoxiei și mărturisitorilor din vremea comunismului.

Lucrările realizate de copiii din parohia noastră au obținut premiul al II-lea. Astfel au câștigat admirația juriului Diana Maria Andreescu (cu portofoliul ”Crucea mântuirii noastre”) și Ioana Mustață (cu lucrarea ”Crucea lui Hristos din temnițele comuniste”). Lucrările au fost realizate sub coordonarea domnișoarei Prof. Univ. Dr. Mihaela Palade, ajutată de doamnele Oana Hondrea și Daniela Ioan, precum și de Pc. diacon Narcis Guiu, îndrumătorul activității grupului de cateheză pentru copii din cadrul parohiei noastre.

Câștigătorii au fost felicitați și premiați de către Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, delegatul Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL, care le-a oferit daruri constând în cărți și icoane.

Toți copiii participanți vor participa, în mod gratuit, la pelerinajele și taberele organizate în cadrul parohiei noastre.