PREDARE DE ȘTAFETĂ

17-09-2018 | Categorie: Ultimele noutăți

Duminică, 16 septembrie 2018, s-a desfășurat prima activitate din cadrul noului program al Grupului de cateheză pentru copii ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” al parohiei noastre.

Sub genericul ”Predare de ștafetă”, elevii claselor a VIII-a, a IX-a și a XII-a din cadrul grupului nostru s-au întâlnit pentru a-și împărtăși unii altora din experiența emoțiilor și a așteptărilor de la viață și școală. Cei care au promovat examenul de capacitate au vorbit celor care abia acum se pregătesc pentru el despre modul în care au trăit clipele de încercare, despre valorile și principiile pe care le-au dobândit, dar și despre primele clipe de liceu.

Elevii clasei a XII-a au fost ajutați de către tinerii voluntari să înțeleagă mai bine importanța acestui an, dar și să depășească inerentele emoții.

Totul s-a desfășurat sub forma unui atelier, în care copiii au vorbit despre pasiunile lor, valorile la care țin, cum să își stabilească un obiectiv realist, dar și ce așteaptă să audă de la părinți, profesori și, în general, adulți, pentru a fi încurajați în clipele grele.

Reușita acestei activități ne îndeamnă să continuăm!