Pelerini la Dunărea de Jos

11-09-2018 | Categorie: Ultimele noutăți

Parohia noastră, organizează, în colaborare cu Agenția de Turism Basilica a Patriarhiei Române, un pelerinaj la Dunărea de Jos. În data de 15 septembrie 2018, enoriașii parohiei noastre vor vizita mai multe biserici, mănăstiri și obiective culturale din județele Brăila și Galați – Catedrala Arhiepiscopală din Galați, Mănăstirile Lacul Sărat și Vladimirești, Biserica Grecească din Brăila sau Casa Cuza din Galați.

Acest pelerinaj se înscrie în programul misionar desfășurat în ultimii ani în parohia noastră.

Plecare din București la ora 07.00 de la biserica parohială, pe traseul București – Amara – Mănăstirea Sf. Pantelimon – Lacul Sărat – Brăila (vizitarea Bisericii Grecești, cu izvorul tămăduitor) – Galați (vizitarea Catedralei Arhiepiscopale, a Bisericii Precista și a Muzeului Casa Cuza) – masa de prânz și plimbare pe Faleza Dunării – Mănăstirea Vladimirești – Vădeni – Drajna Nouă - București.

TARIF:   175 lei / persoană  

SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocar clasificat;
- masa de prânz.

AVANS MINIM: 100 lei/pers.

Înscrierile se fac la pangarul bisericii, în perioada 26 august - 10 septembrie 2018, prin achitarea unui avans de minim de 100 lei.

În cazul în care pelerinul nu poate participa la pelerinaj din cauze independente de organizatori, avansul nu se returnează, ci se poate transfera către un alt participant.