PĂRINTELE IONICĂ TOMA A ÎMPLINIT 65 DE ANI

25-06-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

În preajma sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, părintele Ionică Toma, slujitor al parohiei noastre, a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani!

Această vârstă reprezintă pentru cei mai mulți dintre angajați momentul retragerii, al pensionării. Preoții însă, prin natura misiunii și slujirii lor, nu încetează activitatea niciodată. De aceea, părintele Ionică Toma intră, începând cu acest moment, într-o nouă etapă a vieții: aceea a bucuriei pentru fiecare clipă și, mai ales pentru cei dragi.

În toată activitatea sa, desfășurată la parohii rurale și sărace, iar în ultimii 23 de ani la parohia noastră, părintele Ionică Toma și-a dăruit timpul, priceperea și rugăciunea celor din jur, aplecându-se cu atenție și răbdare către nevoile fiecăruia dintre enoriașii săi. De acum înainte, va avea răgazul de a se întoarce mai mult spre sine, de a se bucura de familie și de a spori duhovnicește prin timpul acordat sieși.

La momentul omagial desfășurat duminică, 21 iunie 2020, la finalul Sfintei Liturghii oficiate la altarul de vară al parohiei, părintele paroh Iulian Scoipan a vorbit celor prezenți despre calitățile și modelul de slujire dovedite de părintele Ionică Toma în toată activitatea sa misionară desfășurată în cei peste 40 de ani de preoție, oferindu-i din partea comunității parohiale un coș cu flori și o cruce de binecuvântare.

Părintele Ionică Toma va rămâne ca preot slujitor îmbisericit în cadrul parohiei noastre, urmând să se bucure în continuare de dragostea enoriașilor săi.