OASPEȚI DE SEAMĂ LA PAROHIA NOASTRĂ

28-06-2018 | Categorie: Ultimele noutăți

Racla cu cinstitul Brâu al Maicii Domnului a fost adusă în pelerinaj la parohia noastră, în perioada 21 – 24 iunie 2018, de către o delegație a Mitropoliei de Dimitriada, Mănăstirea Kato Xenia, condusă de părintele protosinghel Stavros Panaghiotis.

Pe parcursul pelerinajului, atât părintele Stavros, cât și cele două monahii care l-au însoțit au fost prezenți în mijlocul credincioșilor, împărtășind binecuvântarea și bucuria întâlnirii Maicii Domnului cu evlavia și credința poporului român.

În ultima zi a pelerinajului, părintele paroh Iulian Scoipan a însoțit delegația Bisericii Greciei la mai multe obiective religioase, culturale și turistice din București pe care aceasta le-a vizitat: Catedrala Patriarhală, Palatul Patriarhiei, Catedrala ”Sfântul Spiridon Nou”, Mănăstirea ”Antim”, Palatul Parlamentului și șantierul Catedralei Mântuirii Neamului.

Cu acest prilej a fost stabilită o frumoasă relație de colaborare între parohia noastră și Mănăstirea Kato Xenia, enoriașii noștri primind invitația de a vizita Grecia.