MESAJUL DE ANUL NOU AL CONSILIULUI PAROHIAL

01-01-2017 | Categorie: Ultimele noutăți

Iubiți credincioși,
La finalul anului 2016, gândurile de recunoștință se îndreaptă către Dumnezeu, căruia îi mulțumim pentru toate câte am primit, chiar dacă nu toate au fost întotdeauna ușor de purtat. Le-am primit pe toate ca din mâna lui Hristos, de aceea ne-am încredințat că tot El ne-a ajutat să le purtăm. Pe parcursul anului care se încheie, am inițiat multe proiecte, parte dintre ele încă nefinalizate, am încercat să fim alături de cei care aveau nevoie de noi, am dorit să oferim tuturor din darurile (spirituale și materiale) ale lui Dumnezeu.

Chiar dacă nu am avut numai realizări, suntem încredințați că a fost voia lui Dumnezeu în tot ceea ce am împlinit, prin și pentru semenii noștri. De aceea, mulțumim celor care ne-au fost alături, care s-au implicat alături de noi în dorința de a fi mai de folos celor din jur, prin rugăciunea împreună, prin sprijinul efectiv și prezența activă, pe care le-am simțit mereu.

La ceas de bilanț, privim cu multă încredere spre noul an, 2017, care trebuie să fie mai bogat în realizări, mai plin de bunătate și dragoste între oameni, între credincioșii parohiei noastre, un an mai plin de speranță și de optimism. Pentru aceasta, în noaptea dintre ani, vă invităm ca împreună, prin rugăciune în biserica parohială, să mulțumim lui Dumnezeu pentru bunătățile revărsate în viața noastră de-a lungul anului care se încheie, dar și să cerem binecuvântarea sa în anul care urmează.

Cu prilejul Noului An, dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă, împlinirea gândurilor bune, realizări personale și profesionale, îndemnându-vă la mai fierbinte credință și mai mare nădejde în ajutorul lui Dumnezeu, la neîncetată rugăciune, precum și la mai multă răbdare și îngăduință față de semeni!

LA MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI!