LUCRĂRI DE CONSOLIDARE ȘI REABILITARE LA CLOPOTNIȚA PAROHIEI

02-09-2015 | Categorie: Ultimele noutăți

După o lungă perioadă de așteptare, timp în care au fost întocmite proiectele de structură și arhitectură, la mijlocul lunii august au demarat lucrările de consolidare și reabilitare a ansamblului clopotniței parohiei noastre, la capela mortuară și cancelaria parohială.

Lucrările, prevăzute a se încheia la finalul anului, erau necesare, întrucât din anul 1974, când a fost construită clădirea, aceasta nu a mai fost consolidată, fiind afectată de cutremure, dar și de trecerea timpului.

Se dorește consolidarea fundațiilor și a pereților, înlocuirea acoperișului, refacerea instalațiilor electrice și termice, amenajarea podului clădirii (unde vor fi mutate biblioteca și arhiva parohiei), precum și pictarea capelei mortuare și refacerea arhitecturii bisericii.

Fondurile provin, în majoritatea lor, din donațiile credincioșilor, Primăria Capitalei sprijinind parțial aceste lucrări. Cei care doresc să contribuie la acest proiect, o pot face prin depunerea oricărei sume în contul RO70 CECE B400 36RO NO26 0969, deschis la CEC Bank, Sucursala Obregia, sau direct la biserică.
   
 

Galerie imagini