FILANTROPIE SI SOLIDARITATE

15-04-2019 | Categorie: Ultimele noutăți

În Postul Mare, parohia noastră a inițiat programul social-filantropic ”Banca Faptelor Bune”. Acesta, inițiat de voluntarii Departamentului social (coordonat de părintele diacon Narcis Guiu), își dorește sprijinirea persoanelor cu dizabilități sau defavorizate, a familiilor cu mulți copii, a bătrânilor singuri sau bolnavi cu alimente de strictă necesitate, produse de igienă și medicamente.

Colecta se realizează în fiecare duminică și sărbătoare la biserica parohială, iar voluntarii distribuie imediat produsele colectate. Sprijiniți de asistentul social Laura Achim, voluntarii conduși de Narcisa Ilie și Anca Barbu cultivă binele din care răsare bucuria!

Tot în cadrul programului dedicat faptelor bune, oameni inimoși și generoși, precum Sânziana, Elena-Alexandra sau Simona Andreea, susțin lecții săptămânale de limba română, matematică și limbi străine, conștienți fiind că reușita în viață depinde de înfrângerea unor bariere și de depășirea propriilor limite.

Iar copiii din familiile sprijinite au nevoie de încredere în sine și de sprijin în activitatea școlară, pentru ca diferențele aparente să nu mai existe!

Așteptăm pe toți cei interesați să se alăture echipei noastre la biserica parohială sau pe pagina de Facebook a Grupului de cateheză ”Sf. Cuvioasă Parascheva”.