CÂNTĂREȚUL PAROHIEI NOASTRE A FOST HIROTONIT PREOT

27-11-2015 | Categorie: Ultimele noutăți

La sărbătoarea Sfintei Mare Mucenițe Ecaterina, miercuri, 25 noiembrie 2015, preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat în biserica noastră slujba Sfintei Liturghii. În cadrul acesteia, cântărețul parohiei noastre, Ciprian Ionuț Ciorâță, a fost hirotonit preot pe seama parohiei Vărăști, județul Ilfov.

Momentul a reprezentat o bucurie duhovnicească pentru întreaga noastră comunitate, care a primit binecuvântarea arhierească în cadrul Sfintei Liturghii. La sfârșitul slujbei, Preasfinția sa a rostit un cuvânt de zidire sufletească, împărtășind credincioșilor învățăturile desprinse din viața Sfintei Ecaterina, felicitând pe slujitorii și enoriașii parohiei, precum și pe noul preot hirotonit.

De asemenea, Preasfinția sa a vizitat și șantierul de consolidare și restaurare a clopotniței.

Ciprian Ciorîță este fiul părintelui Gheorghe Ciorîță, slujitor în cadrul parohiei noastre, este absolvent al Facultății de Teologie din București și al Academiei de Studii Economice din București, în cadrul cărora a absolvit și studiile de master. Din anul 2009 este cântăreț bisericesc și este al doilea psalt al parohiei care a fost hirotonit în cadrul bisericii noastre.
 

Galerie imagini