CAMPANIA ”DĂRUIND, ÎNVĂȚĂM SĂ IUBIM”, CEA MAI MARE COLECTĂ REALIZATĂ ÎN PAROHIA NOASTRĂ

20-12-2018 | Categorie: Ultimele noutăți

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, s-a încheiat campania ”Dăruind, învățăm să iubim!”, organizată de parohia noastră în colaborare cu parohia Progresul din București și care a avut drept scop ajutorarea comunităților de familii cu mulți copii și persoane nevoiașe din satele Valea Plopilor și Letca Nouă, județul Giurgiu.

Aceasta a fost finalizată prin acțiunea de oferire a unei cantități impresionante de îmbrăcăminte, alimente, aparate electrocasnice și bani unui număr de peste 40 de familii din aceste sate. Campania a fost cea mai amplă desfășurată în parohia noastră nu doar prin mulțimea darurilor oferite sau numărul mare al beneficiarilor, ci mai ales prin implicarea deosebită a voluntarilor. Peste 100 de persoane s-au implicat în colectarea, trierea și transportul darurilor, mai mult de jumătate dintre acestea fiind copii și tineri.

Sufletul aceste campanii a fost Narcisa Ilie, coordonatorul voluntarilor, care a mobilizat forțe umane nebănuite și a gestionat cu măiestrie resursele puse la dispoziție. Toate aceste eforturi au demonstrat că, indiferent de vârstă, oamenii pot dărui și iubi, primind de la Dumnezeu răsplată nebănuită!

La Mănăstirea Letca Nouă, copiii parohiei noastre au prânzit împreună cu copiii din sat, iar în drumul lor au vizitat biserica parohiei Drăgănescu, pictată de părintele Arsenie Boca.