CALCULATOARE PENTRU COPIII DIN PAROHIE

28-04-2020 | Categorie: Ultimele noutăți

În perioada în care școlile sunt închise, din cauza pandemiei COVID 19, cursurile școlare continuă în mediul on-line. Pentru a facilita accesul la acest mod de instruire, Centrul de cateheză ”Sf. Cuvioasă Parascheva” al parohiei noastre a oferit opt calculatoare complet echipate unor copii care nu puteau urma cursurile on-line. Deși pare greu de crezut, în Bucureștiul anului 2020 și în condițiile exploziei tehnologice, mai există copii care nu dispun de un calculator, laptop sau telefon inteligent prin intermediul cărora să poată accesa platforme on-line de educație!

Cele opt calculatoare au fost oferite cu sprijinul generos al enoriașilor noștri, care au sprijinit mai întâi activitățile educaționale ale Centrului de cateheză prin dotarea unui punct de documentare, iar aceste calculatoare au fost donate copiilor, în cadrul programului ”Hristos împărtășit copiilor”. Mulțumim tuturor celor care înțeleg importanța activităților educaționale și catehetice ale parohiei, implicându-se concret în susținerea acestora!

Activitatea de sprijinire a copiilor în a urma cursurile on-line continuă, iar în acest sens așteptăm alături de noi pe oricine dorește să ofere o bucurie elevilor lipsiți de șansă!