Alaturi de cei in nevoi

02-09-2014 | Categorie: Ultimele noutăți

Răspunzând apelului făcut de Patriarhia Română, în cadrul campaniei iniţiate în colaborare cu Televiziunea Română, enoriaşii parohiei noastre au fost alături de familiile din Oltenia afectate de inundaţiile din vara aceasta.

La biserica parohială, sub coordonarea părintelui paroh Iulian Scoipan, au fost aduse ajutoare constând în alimente de strictă necesitate şi  neperisabile, îmbrăcăminte, pături şi apă îmbuteliată, care au fost transportate, prin intermediul Sectorului Social-filantropic şi Misionar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, către cei aflaţi în nevoie.

Astfel, parohia noastră a donat 46 de litri de ulei, 60 kg de făină, 52 kg de zahăr, 25 kg de orez, 15 kg de mălai, paste făinoase, mazăre şi fasole conservate, precum şi peste 100 de litri de apă plată şi minerală îmbuteliată.

A fost şi aceasta o dovadă a faptului că enoriaşii noştri sunt aproape de cei în nevoi, răspunzând mereu cu dragoste oricăror cereri de ajutor, convinşi fiind că ajutând pe semenii lor, slujesc, de fapt, lui Dumnezeu.

Foto: ziarullumina.ro